Med kundupplevelsen i fokus | Mindre än månad kvar till SEE

2020-05-23 in Nyheter

Mindre än en månad kvar till den 16 juni och TOPdesk SEE Online och vi är mer exalterade än någonsin! Nyheter släpps i princip varje dag - och idag är inget undantag; för nu har våra vänner på TOPdesk avslöjat ännu ett imponerande namn som har lagts till i vår line-up!

Experter, guruer, astronauter. Vi har berättat om vår värd Anna Gimbrère, internationell huvudtalare och bästsäljande författare Steven van Belleghem, och astronaut och testpilot Tim Peake. Nu är det äntligen dags att presentera nästa stor namn. Trumvirvel, tack! 

Skärmavbild 2020-05-22 kl. 11.00.32

Huvudtalare: Nancy Rademaker

Ingen annan än Nancy Rademaker är nu klar till TOPdesk SEE Online! Nancy är en av de talare vars energi går rätt genom skärmen. Hon är en expert på digitaliseringens inverkan på kundbeteendet, och hennes insikter från innovationsnav som Silicon Valley och Kina, säkerställer att hennes denna föreläsning är i framkant för den senaste tekniken, utvecklingen och nya affärsmodeller. Vi är så laddade att få lyssna till Nancy!

Nu gör vi oss redo att tackla allas största utmaningen; den digitala transformationen. Nancy Rademaker ger oss verktygen vi behöver - så att vi kan se till att ligga i framkant. 

Under TOPdesk SEE kommer du att kunna träffas i virtuella rum dedikerade till specifika ämnen. Låt oss koppla upp, dela vår kunskap och diskutera de utmaningar vi står inför den 16 juni 2020! Redan nu har deltagare från 16 länder världen över registrerat sig. Detta får du bara inte missa.


Vi ses den 16 juni!